Kropsterapi på arbejdspladsen

Virksomhedsordning

Som virksomhed eller selvstændig vil man altid gerne have fokus på produktivitet og effektivitet.

Der er fokus på at arbejde ”smarter, not harder”, tænke ud af boksen og gøre tingene på nye måder. Vi skal være kundefokuseret, skabe værdi og være yderst fleksible, samtidig med at der skal gøres mere med mindre, fokusering på at nedsætte omkostninger, konsolidere, standardisere – listen er lang.

Som virksomhed har man ofte et stille ønske om, at medarbejdere er minimalt syge eller faktisk slet ikke. Men bliver arbejdspresset større og større for hver dag, kan resultatet være udbrændthed hos den enkelte medarbejder og derfor bør man sørge for en balance.

Ingen sygedage hos dine medarbejdere kan synes som ønsketænkning. MEN får du som virksomhed fokus på samspillet mellem din virksomhed og dine medarbejdere, og dermed kan finde balance mellem privatlivet og arbejdet, vil det være en stor fordel for medarbejderen og dermed også virksomheden.

Virksomhedsordning - kropsterapi hos KLARITY

Få sunde og glade medarbejdere

Ved at give mulighed for at pleje og hjælpe netop dine medarbejdere gennem kropsbehandling og/eller livscoaching, men også med at få bugt med typiske skavanker som hovedpine, migræne, stiv nakke, dårlig lænd, eller musearm, skaber din virksomhed basis for netop øget produktivitet og dermed også jeres konkurrenceevne, samtidig med at I har sunde og glade medarbejdere – What’s not to like!

Hvordan foregår det?

Vi sender en behandler direkte til din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan spare tid og dermed integrere det i arbejdsdagen. Det eneste krav til din virksomhed er, at der stilles et ledigt lokale i rolige omgivelser til rådighed.

Lokalet skal kunne imødekomme neutralitet dvs. gardiner eller andet der gør at andre ikke kan kigge ind eller lytte med.

En behandling varer typisk 60 minutter, men aldrig under 45 min. Erfaringsmæssigt er 30 minutter for lidt, da medarbejderen både skal ankomme, afklæde sig, falde ned og modtage behandling, tøj på og ud ad døren igen.

OBS: alle behandlinger foregår underlagt tavshedspligt ift. den enkelte medarbejder.

Kropsterapi

Kontakt mig for nærmere dialog og aftale om samarbejdsaftale.

Telefon: 51 84 87 03

Email: kit@klarity.dk

Adresse: Lindehøjen 6, 2720 Vanløse

Åbningstider
Mandag: 8:00-17:30
Tirsdag: 8:00-17:30
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: 8:00-17:00
Lørdag: 8:00-14:00
Søndag: 9:00-13:00

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.