Samarbejdspartnere

Uddannelse og undervisning

  • Uddannet B:A:M Body All Mind Kropsterapeut
  • Medunderviser på B:A:M Uddannelsen siden 2021

En Body All Mind kropsterapeut arbejder med en kombination af mange effektive værktøjer hentet fra fysioterapien, zoneterapien, psykologien, osteopatien, de 5 elementer fra den kinesiske medicin og en dyb forståelse for nervesystemet, hjernens funktion kombineret med kroppen fysiske funktioner.

En Body All Mind kropsterapeut fokuserer på kroppen i sin helhed og tager udgangspunkt i den holistiske tankegang. Body All Mind kropsterapi henvender sig derfor til dig der gerne vil mærke både din fysiske og psykiske vitalitet. Her vil en kropsterapeuts primære formål med behandlingen være, at balancere det det fysiske, psykiske og mentale aspekt af klienten.

Certificeret Mindfulness Instruktør ved  Sussanne Wexø

Certificeret Mindfulness Instruktør siden marts 2020

Jeg praktiserer, formidler og instruerer Mindfulness med hjertet.

Med mindfulness og meditation som redskaber i mine behandlinger, kobler jeg det således til kropsterapien og livscoaching i en form, der styrker koncentration, selvværd og kropsbevidsthed.

Jeg blander endvidere teknikker og redskaber fra min mangeårige erhvervserfaring som leder i Corp Business, NLP, Life coaching og Energi arbejde. 

Jeg arbejder intuitivt og autentisk med integritet og nærvær for den enkelte. 

 

Danmarks Komplementære Behandlere (DAKOBE)

Med mit medlemskab I DAKOBE er du sikret:

  • At DAKOBE kan stå inde for, at jeg som behandler har modtaget den fornødne undervisning, der gør mig som behandler i stand til at udføre en behandling på en sikker og ansvarlig måde.
  • At jeg har en erhvervsansvarsforsikring som dækker skader ved uheld, som sker, mens du er under behandling eller i tilknytning til min klinik, hvor jeg som behandler kan gøres ansvarlig.
  • At jeg har et opdateret førstehjælpsbevis, som gør mig i stand til at yde førstehjælp i klinikken, såfremt behovet skulle opstå.

Danmarks Komplementære Behandlere forkortet DAKOBE er den største tværfaglige forening for alternative og komplementære behandlere, der er registreringsansvarlig i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 og bekendtgørelse BEK nr. 859 af 13/06/2017, under tilsyn af Sundhedsstyrelsen (RAB).

NOR: Nordic Health House

Jeg har en virksomhedsordning med NOR:, som er et innovativt sundhedshus, der samler mere end 60 behandlere, terapeuter og undervisere.

Her kommer jeg et par gange om måneden, hvor jeg behandler de ansatte.

"En sund sjæl i en sund krop!

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.