Lyt, lær og voks

Klarity meditationer

Find ind til dit inderste og slap af medens Klarity fører dig sikkert gennem en indre rejse, der hjælper dig til en selvkærlig tilstand.

0:00 / 0:00
Selvkærlighed

Opnå en behagelig tilstand af ro og balance i krop og sind, når Klarity tager dig igennem denne guidede, selvkærlige og groundene meditation.

0:00 / 0:00
Åben dit hjerte

Vågn op med Klarity. Sæt et smil på dine læber og tag med på en rejse ind i en ny dag, og mens resten af verden vågner op tillad dig selv at åbne dit hjerte og se dagen med et “beginners mind” og favn dagen taknemmeligt for, hvad den end må bringe.

0:00 / 0:00
Slip din frygt

Med denne meditation sætter jeg fokus på frygt og hvordan vi undersøgende kan øve os i at se den i øjnene gennem praksis.

Du kan med fordel genbesøge meditationen for langsomt og i respekt for din egen process at slippe din frygt og fortsæt med på daglig basis at gentage den postitive affirmation jeg deler.

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.