Lyt, lær og voks

Klarity meditationer

Find ind til dit inderste og slap af medens Klarity fører dig sikkert gennem en indre rejse, der hjælper dig til en selvkærlig tilstand.

Opnå en behagelig tilstand af ro og balance i krop og sind, når Klarity tager dig igennem denne guidede, selvkærlige og groundene meditation.

0:00 / 0:00
Åben dit hjerte

Vågn op med Klarity. Sæt et smil på dine læber og tag med på en rejse ind i en ny dag, og mens resten af verden vågner op tillad dig selv at åbne dit hjerte og se dagen med et “beginners mind” og favn dagen taknemmeligt for, hvad den end må bringe.

0:00 / 0:00
Slip din frygt

Med denne meditation sætter jeg fokus på frygt og hvordan vi undersøgende kan øve os i at se den i øjnene gennem praksis.

Du kan med fordel genbesøge meditationen for langsomt og i respekt for din egen process at slippe din frygt og fortsæt med på daglig basis at gentage den postitive affirmation jeg deler.

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.