Luksusbehandling der giver glæde og velvære

Infrarød sauna

Bedre muskel restitution, lindring af ømhed og smerter, reduktion af angst og stress, vægttab, detox og bedre søvn er blot nogle af de mange fordele en luksusbehandling i infrarødt saunatæppe kan give dig.

30-60 minutters dyb afslapning giver ikke bare vidunderligt velvære, men er nok til at øge din forbrænding, styrke immunforsvaret og udløse glædeshormoner.

Du bliver nænsomt varmet op indefra hvilket giver en dybdevarme som vil opleves terapeutisk idet tæppet har en beroligende effekt i lighed med en tyngdedyne.

Den intense dybdevarme af kroppen, hjælper kroppen til at udrense giftstoffer.

Denne luksus behandling giver dig en række fordele for, både dit mentale og fysiske velvære i hverdagen, herunder:

 

Sådan virker behandlingen

Det infrarøde saunatæppe virker ved, at særlige carbonfibre producerer en speciel form for infrarødt (FIR – Far Infrared Radiation). Denne stråling er helt ufarlig og findes også naturligt i solens stråler. FAKTA: op mod 80%af dén varmeenergi, vi får fra solen kommer via FIR.

Modsat en traditionel sauna, der bruger et enkelt varmelegeme, der opvarmer luften, som derved opvarmer dig, opvarmer det infrarøde saunatæppe via de infrarøde stråler, effektivt kroppen indefra og udefra. Kun en lille procentdel af varmen opvarmer luften hvilket betyder man kan opnå en større og dybere effekt med lavere omgivende lufttemperatur.

Denne type behandling, igangsætter et væld af kroppens naturlige processer, bl.a. den termoregulatoriske process, som øger hjertefrekvensen, stofskiftet og får dig til at svede.

Denne intense svedetur hjælper kroppen til at kunne udrense giftstoffer, som akkumuleres over tid.

Især natrium, alkohol, nikotin, kolesterol, helbredskadelige tungmetaller som bly, zink, nikkel kan hjælpes væk fra kroppen ved behandlinger på 45-60 minutter.

Behandlingen kan derfor også med stor fordel bruges i kombination med f.eks. rygestop, ned/ udtrapning af medicin.

Er du i gang med vægttabsforløb eller detox/udrensning kan behandling i saunatæppet vise sig som en rigtig god ven på din vej mod målet – Bare 30 min i saunatæppet sætter forbrændingen godt i gang og da det samtidig stimulerer detox processen i kroppen vil du opleve en strålende glød i din hud og bindevæv

Forbedret blodcirkulation, muskel restitution og skadesheling  sker pga udvidelse af blodkarrene,  kroppen slapper af, så muskelspændinger løsnes og smerter i led samt symptomer på gigt reduceres.

Den øgede blodcirkulation fører samtidig også til en øget, effektiv ilttransport til cellerne, som derfor fremskynder muskel restitution, skadesheling og øger kollagenproduktionen i huden.

"Behandlinger i dette luksus infrarøde saunatæppe, er ikke kun en behagelig luksus

Det er beroligende for dit nerve system og kan derfor med stor fordel bruges i kombination til stressbehandling.

Behandlingen påvirker niveauet af stresshormonet kortisol, som sænkes, så du oplever mindre stress, angst og tankermylder.

Samtidig udløser din krop dopamin og serotonin (glædes og velvære hormon), så du vil føle dig mere afslappet, glad og veltilpas.

Telefon: 51 84 87 03

Email: kit@klarity.dk

Adresse: Rønvej 13, 2600 Glostrup

Åbningstider

Mandag: 8:00-16:30
Tirsdag: 8:00-17:00
Onsdag: 8:00-17:00
Torsdag: 8:00-17:00
Fredag: 8:00-15:30
Lørdag: 8:00-13:00
Søndag: 8:00-12:00

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.