Body All Mind

Kropsterapi

Body All Mind (B:A:M) kropsterapi er en effektiv, dybdegående og holistisk behandlingsform for dig, der døjer med kroniske eller akutte smerter eller er i en situation, hvor det kan være svært at adskille stress og forventninger fra både dig selv og omverdenen.

Det bygger blandt andet på body self development system og er en kendt holistisk behandlingsform.

I behandlingerne kombinerer jeg det kropslige arbejde med samtale. Dog er det kropslige arbejde mit afsæt.

Det gør jeg dels fordi kroppen ofte er den første til at gøre os opmærksom på, at noget er galt og dels fordi kroppen fungerer som opmagasinering for alle vores bekymringer, spændinger og traumer.

Når vores betingelser i livet ændres, vi skal tilpasse os og udfordres på vores vigtige værdier, oplever livskriser eller begrænses fysisk – er måden hvorpå vi imødekommer disse situationer forskellig fra menneske til menneske og derfor lige så forskelligt hvordan vores krop og sind bærer det.

Når vi får ondt i sjælen og kroppen er det netop ofte et symptom på en eller flere af ovenstående omstændigheder, tillagt kostvaner og handlemønstre som ofte i tillæg påvirker i en uhensigtsmæssig retning.

Din krop fungerer som en større helhed og derfor påvirker psykisk stress din krop fysisk og omvendt.

Dette viser sig i mange lag og med udmøntning af forskellige karakterer men typiske symptomer er:

Ondt i hovedet/Nakke/Ryg/Lænd/ Mave/Tarm, Søvnproblemer, Smerter i muskler og led, Iskias, Astma, Stress & udbrændt hed etc.

Behandling
Ved de optimale betingelser kan din krop hele/helbrede sig selv og lige præcis det er filosofien bag og kernen i behandlingen, altså at aktivere kroppens evne til at hele sig selv.

Under en behandling kombinerer jeg derfor forskellige massageteknikker med zoneterapi, akupressur, ledfrigørelse, afspænding og guider/træner dit åndedræt i én og samme behandling.

Behandlingen åbner for flows i kroppen på flere planer, hjælper blod, lymfe og energi strømme og løsner således muskler, bindevæv og led og skaber derved en dybere kontakt til din egen krop samtidig med at du træner dit nærvær og din tilstedeværelse

Filosofien bag Kropsterapien er ganske enkelt en fordybelse i mennesket. Det ligger mig dybt på sinde at hjælpe den enkelte til at skabe balance i deres Krop, Sind og Sjæl.

"En sund sjæl i en sund krop!

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.