Mennesket i centrum

Klarity's vision

At give mennesker Tro, Styrke og Redskaber til at skabe balance i deres Krop, Sind og Sjæl

“Clarity Breeds Mastery”

Klarhed fremmer mestring – mestring i alle livets aspekter eller ihvertfald en balance er noget vi alle har et ønske om at beherske.

Fra vi bliver født og gennem livet tillærer vi os en masse evner og heriblandt, hvad vi hver især som mand eller kvinde kan mestre.

Når vi “mestre” er vi blandt andet i stand til at imødegå ændrede betingelser, at tilpasse os og bevare vores integritet.

Åbenhed og ærlighed ofte en forudsætning for at komme videre og respekt for forskellighed vigtig.

At vi kan mestre livet er helt centralt for vores velbefindende og mentale sundhed som mennesker, men, hvordan mestrer vi vores kriser i livet og den effekt det har når vi kommer ud af balance…

Fælles for os er, at vi vil forsøge at genskabe balance, forandre de betingelser vi står overfor, tolererer og tilpasse os som vi lærte det fra barnsben, opretholde et positivt selvbillede og bevare en følelsesmæssig balance.

I de fleste situationer er vi faktisk i stand til det, kroppen kan godt klare store stress påvirkninger, ja faktisk er den skabt til at kunne klare det, men belastes vi heftigt, kontinuerlig og over længere tid eller af mængden eller sågar naturen af de problemer vi står overfor, slækkes vores evne til at kunne problemløse. Vi vil forsøge, at følelsesregulere dvs. vi går i en mental process, hvor det bliver sværere og sværere at handle og vi fornægter og/eller undviger situationen.

Det er værd at nævne her at, uanset, hvem vi er, hvor vi kommer fra, hvad vi laver, og til trods for både stor faglig og personlig kunnen og selvtillid, kan vi udfordres og endda opleve vores selvværd udfordres.

Resultatet heraf er ofte stress, der kommer til udtryk psykisk, fysisk og mentalt

Vi kører mentalt i overgear, vores krop spænder op og vi kan ikke længere mærke os selv. Vores krop begynder at reagere som en spejling af vores sind.

Når vi oplever ondt i sjælen, sindet og kroppen er det netop et symptom på, at vi er gået på kompromis med vores værdier, samt med ovenstående, og det viser sig i mange lag – fx. ondt i hovedet, ørerne, nakken, maven, skuldrene eller ryggen, for blot at nævne nogle få.

Med baggrund i filosofien bag kropsterapien og mindfullness ligger det mig således, dybt på sinde, at hjælpe det enkelte menneske til at skabe balance i deres Krop, Sind og Sjæl.

"En sund sjæl i en sund krop!

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.