Mennesket i centrum

Behandling

Første gang du kommer til behandling starter vi med en samtale så du får mulighed for at fortælle om dig selv, din situation og intention for behandlingen.

Ofte samtaler jeg også med dig under behandlingen således at jeg samlet set bliver klogere på og opnår en større forståelse for den problematik du kommer med samt under og efter behandling kan hjælpe med redskaber der i sammenhængen hjælper til at behandlingen eller behandlingsforløbet bliver skræddersyet til lige netop dig.

Jeg vil her ofte også stille spørgsmål til din levevis, kost, motion, søvn, samt stresspåvirkning.

Behandlingen

Selve behandlingen vil foregå på en briks hvor du ideelt ligger afklædt i trusser/underbukser under et tæppe.

Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje/BH på.

Jeg har naturligvis forståelse for at der kan være situationer, eks. børn, hvor der være et ønsker om at, beholde noget af tøjet på og det er helt okay. Jeg møder dem der hvor de er.

Ikke to behandlinger er ens så selve behandlingen kan variere fra gang til gang. Til at starte med ligger du på ryggen under tæppet og jeg arbejder som oftest med pulserende og mobiliserende teknikker for det meste af kroppen.

Cirka halvvejs vendes du om på maven så jeg bedre kan behandle din bagside.

Under hele behandlingen vil jeg have fokus på dit åndedræt, samtale, samt bruge teknikker tilpasset din situation undervejs.

Når behandlingen er afsluttet runder vi af med en kort afsluttende samtale hvor vi samler op og taler om næste step og redskaber, og/eller øvelser der kan hjælpe dig rigtigt på vej mod den balance lige netop din krop har brug for.

Varighed

Hele behandlingen varer cirka 60 minutter, men kan variere lidt.

Har du brug for ekstra tid til eksempelvis samtale så kontakt mig for aftale herom.

Vand – Vand – Vand…

Husk at drikke vand, masser af vand..

Samlet set er denne behandlingsform meget effektiv og da kroppen fortsætter med at arbejde efter endt behandling, er det vigtigt at drikke vand så affaldsstoffer kan skylles ud af kroppen.

Resultater

Normalt føles et fantastisk velvære både fysisk og psykisk. Mere afslappet, altså afspændt, men også mere nærværende, centreret og levende. En varme og snurren i kroppen

Efter-reaktioner

Indimellem kan der også opleves efterreaktioner som træthed, svimmelhed, lettere ømhed og humørsvingninger (ked af det/glad).

Enkelte kan også opleve udrensningssymptomer i form af kvalme, hovedpine, udslæt eller ildelugtende urin/ afføring.

Dette er ikke farligt men som tidligere nævnt kroppens måde at udskille affaldsstoffer.

Opleves disse kan det normal mildnes ved at drikke rigeligt med vand et par dage.

Hvis du skulle få en efterreaktion, er du altid velkommen til at kontakte mig for en kort afklarende samtale.

Filosofien bag kropsterapi er ganske enkelt en fordybelse i mennesket og det ligger mig dybt på sinde at hjælpe den enkelte til at skabe balance i deres Krop, Sind og Sjæl

"En sund sjæl i en sund krop!

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.