Min rejse mod kropsterapi

For år tilbage oplevede jeg, at gå ned med stress efter en lang periode, hvor min krop og psyke var udsat for så meget pres, at den til sidst gav efter.

Det var i den forbindelse, at jeg blev introduceret til Body SDS (Body Self Development System), som siden hjalp mig til at komme på fode igen og hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.

Det blev samtidig starten til en indre rejse som jeg, efter et jobskifte, påbegyndte med uddannelsen som ’NLP Practitioner’ inkluderende business fokus, Enneagrammet, og dernæst uddannelsen som ’Mindfullness practitioner’ og i 2020 blev det også til en ‘Mindfullness Trainer’ uddannelse.

I takt med, at min uddannelse skred frem, steg min interesse for kroppen, psyken og sundhed og blev mere og mere udtalt, både i forhold til mig selv men også til andre. Undervejs har jeg mærket forandringer skabt gennem kostændringer, diæt og faste, hvor jeg har spist mig ud af inflammation samt hormonelle pigmentforandringer.

Jeg elsker god mad, men har både opdaget og på egen krop oplevet, hvordan kroppen gennem den rette ernæring kan støttes til den rette balance og dermed lindre smerter.

Ønsket om et mere meningsfyldt liv, at give slip på begrænsninger og slå automatpiloten fra efter mere end 20 år i IT branchen, leve mit liv i en anden frekvens med fokus på at hjælpe andre, samt bevidstheden om, at drømme skaber virkelighed, blev derfor til starten på uddannelsen som Body All Mind Kropsterapeut.

I 2020 tog jeg skridtet fuldt ud. Etablerede mit eget firma KLARITY og sagde mit fuldtidsjob i IT branchen op således jeg kunne fokusere fuldt ud på, at hjælpe det enkelte menneske til at skabe de forandringer som netop deres Krop, Sind og Sjæl har brug for lige netop der, hvor de er.

Læs mere om min vision for KLARITY her.

Jeg har hjulpet mennesker, i alderen 11 til 80 år med blandt andet skuldersmerter, forstoppelse, muskelsmerter, stress og generelt forøget velvære.

De mennesker jeg behandler fortæller mig, at de oplever at blive mødt, der hvor de er med ro, empati, indføling og dybt nærvær og samtidigt blive udfordret i forhold til deres krop og bevidsthed.

Du kan læse mere om Body All Mind her.

Jeg har indgået et samarbejde med Lindehøjen Klinikfællesskab v. Mette Vega – og glæder mig til at behandle dig i et lækkert, lyst og højloftet lokale i det nyrenoverede, indbydende, personlige og eksklusive klinikfællesskab.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kit Bastholm Jensen

KLARITY.dk

"En sund sjæl i en sund krop!

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.