KLARITY

Kropsterapi v/ Kit Bastholm

Kæmper du med smerter i kroppen eller stress?

Hos Klarity behandler jeg dine symptomer og smerter. Det sker gennem en unik kombination mellem traditionel kropsterapi og life coaching.

På den måde lindrer vi i fællesskab dine smerter, mentale udfordringer og genskaber balancen i dit liv.

Bringer kropsterapeutiske teknikker og life coaching sammen

Det hele menneske i centrum med et holistisk blik for dig

Bevidst mind og heartset i en sund krop

Kropsterapi er til dig der ...

Er stresset, oplever angst, har akutte eller kroniske muskelspændinger/smerter.

Igennem kropsterapien kan jeg hjælpe dig med at forstå din krops signaler og afdække årsager og sammenhænge, så du lærer dig selv bedre at kende.

Jeg kan hjælpe dig til at blive bevidst om dine følelser, dine grænser, og dine behov.

Book tid nu

Kropsterapi

Kropsterapi hjælper dig med at:

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen er en effektiv, dybdegående og holistisk behandlingsform, der blandt andet kombinerer forskellige massageteknikker, åndedrætsteknik, bevægelse og frigørelse af leddene, samt samtaleterapi og viden om, hvordan traumer, stress osv. sætter sig i kroppen.

Den unikke kombination sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en gennemstrømning i din krop, som gør det lettere at løsne dine muskelspændinger, smerter og blokeringer. Ved løsning af spændinger og blokeringer, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, bedre kontakt til kroppen og en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Smerte zoner på kroppen

Book tid nu

Ansigts_ramme

Om mig

For mere end 7 år siden blev jeg ramt af stress. Mængden af belastninger over tid og summen af symptomer som uforklarlige smerter, hjertebanken, uro, og ændringer i min kognitive adfærd var mange og trods egne forsøg på selv at skabe, samt række ud for at få hjælp til, at få særligt arbejdslivet til at balancere, skete det ikke. Jeg ramte ’muren’ og min krop gav til sidst efter.

Jeg kom heldigvis i forløb med en stress psykolog og blev på samme tid introduceret til kropsterapi.

Kropsterapien i denne kombination blev afgørende for at jeg kom hurtigere på fode og tilbage til et normalt liv igen.

Uden på det tidspunkt at vide det, blev der dengang sået et frø, som siden skulle vise sig at føre store forandringer med sig.

Jeg er certificeret og uddannet Kropsterapeut ved BodyAllMind (B:A:M) og i 2020 etablerede jeg min egen klinik for kropsterapi, Klarity, for at kunne fokusere fuldt ud på, at hjælpe mennesker til at skabe de forandringer som netop de har behov for – og møde dem der, hvor de står lige nu.

Du kan læse mere om mig og min vision HER

Kontaktinformation

Telefon: 51 84 87 03

Email: kit@klarity.dk

Adresse: Lindehøjen 6, 2720 Vanløse

Åbningstider

Mandag: 8:00-17:30
Tirsdag: 8:00-17:30
Onsdag: Lukket
Torsdag: Lukket
Fredag: 8:00-17:00
Lørdag: 8:00-14:00
Søndag: 9:00-13:00

Copyright (c) 2022 by KLARITY.DK. All rights reserved.

Modtag 3 øvelser gratis

Måske kunne du godt tænke dig at mærke befrielsen i et løft af positiv energi og kropslig grounding, interesseret i en behandling, men endnu ikke helt klar til at booke en tid til Kropsterapi så fortvivl ikke.

Jeg har sammensat 3 gratis øvelser, der kan hjælpe dig på vej og som du kan få tilsendt, når du udfylder formularen nedenfor.